Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Χαλκιδική για κλοπές από αγροτεμάχια

Έως τώρα εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, συνολικά 3 κλοπές από αγροτεμάχια που έγιναν στις (7-1-2015) το απόγευμα στην Όλυνθο Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες το απόγευμα ένας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι παραπάνω ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας όχημα ιδιοκτησίας του 56χρονου, αφαίρεσαν από συνολικά τρία αγροτεμάχια ισάριθμους ηλεκτρικούς κινητήρες γεωτρήσεων, διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα και περισσότερα από 70 μέτρα καλώδια χαλκού.
Οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν το απόγευμα της επόμενης μέρας, επιβαίνοντας στο όχημα που χρησιμοποίησαν, το οποίο κατασχέθηκε και να βρεθούν τα κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.