Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί ο Σαμαράς δεν πρόκειται να βρει τους 180 - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Επειδή η πρόσθεση είναι η πιο απλή πράξη, θα αποδείξουμε με λίγες απλές προσθέσεις γιατί ο Σαμαράς πρέπει να ξεχάσει τους 180 και να ετοιμάζεται για μία
νέα βουλή τον Μάρτιο με δεκάδες χρυσαυγίτες, καμιά 50αριά (το πολύ...) νεοδημοκράτες και τον ίδιο απλό βουλευτή Μεσσηνίας. Ας σημειωθεί ότι ο Βενιζέλος έχει ήδη πάψει να κάνει όνειρα θερινής νυκτός, έχει διαγράψει το ενδεχόμενο εκλογής ΠτΔ από την παρούσα βουλή και ετοιμάζεται να συντρίψει τον Σαμαρά, παρ’ ότι του χρωστά αδιαμφισβήτητα την πολιτική του επιβίωση και την ελευθερία του (βλέπε σκάνδαλο υποβρυχίων, συγκάλυψη του κλεφτοΠΑΣΟΚ για siemens και πάει λέγοντας).

Ο Βενιζέλος είναι μία «πολιτική κατσαρίδα» που επιβιώνει ακόμα και μετά από πυρηνικό πόλεμο. Θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στη φυλακή και τα εκατομμύρια που έλαβε ως μίζες για τα εξοπλιστικά να έχουν δημευθεί. Αντ’ αυτού παριστάνει τον πρωθυπουργό και μαχαιρώνει πισώπλατα τον Σαμαρά λέγοντας πως πρέπει να γίνουν εκλογές και να μιλήσει ο λαός. Ο έτερος μέγας κωλοτουμπιστής Τσίπρας, που θα έβαζε φυλακή τον Βενιζέλο, έσπευσε να τον συναντήσει και να τον αγιοποιήσει, στέλνοντας το μήνυμα της επιβίωσης του μορφώματος του κλεφτοΠΑΣΟΚ ακόμα και μετά τις εκλογές και την επερχόμενη πανωλεθρία του. Ας επιστρέψουμε όμως στους 180...

Η σωστή κίνηση δεν είναι να αρχίσουμε να μετράμε τους πιθανούς αποστάτες, αλλά τις σίγουρες αρνητικές ψήφους. Ανοίγω παρένθεση: δεν θεωρώ δόκιμο τον όρο αποστάτης. Θα ήταν καλύτερο να καλείται προδότης, όποιον εξελέγη ως «αντιμνημονιακός» και τώρα ετοιμάζεται να δώσει το φιλί της ζωής στο πτώμα του Σαμαρά. Προδότης της λαϊκής εντολής που έλαβε και που τώρα ξεπουλά για λίγα αργύρια. Αμφιβάλλω μάλιστα αν όσοι ετοιμάζονται να ψηφίσουν ΠτΔ θα εισπράξουν ακόμα και αυτά τα ολίγα αργύρια. Πρόκειται για πρόσωπα τόσο φτηνά, που θα αρκεστούν στον βουλευτικό τους μισθό που θα ρέει για κάνα χρόνο ακόμα σε περίπτωση αποστασίας. Κλείνει η παρένθεση.

Αρχίζουμε το μέτρημα των ΟΧΙ με στόχο τους 121. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αποτελείται από 16 βουλευτές. Του Σύριζα από 71 και του ΚΚΕ από 12. Σύνολο 99 βουλευτές. Η Ρημάδ του μπαρμπα Φώτη-Φανούρη Κουνέλη έχει 10, αλλά αφαιρούμε τους τρεις λαγούς του Σαμαρά που υπέγραψαν το γελοιωδέστατο κείμενο της αποστασίας (Τσούκαλη, Φούντα και Ψύρρα) και μένουν 7. Ο Καμμένος έχει 11 μετά την αποχώρηση Μελά και την επιστροφή του στο μαντρί της ΝΔ (απ’ το οποίο ποτέ δεν είχε φύγει πραγματικά). Σύνολο 117. Προσθέτουμε τώρα τους ανεξάρτητους που έχουν ορκιστεί ότι δεν θα ψηφίσουν. Την Γιαταγάνα που δήλωσε ότι «και ο Θεός να κατέβει δεν ψηφίζω». Τον Βουδούρη που είναι και με τα δύο πόδια στον Σύριζα, αφού ηγήθηκε του ψηφοδελτίου του στην Πελοπόννησο. Τον Παραστατίδη που δίνει συνεντεύξεις στην «Αυγή» και διαφημίζεται εν όψει εκλογών και την Τζάκρη, που έχει πάρει κι αυτή το χρίσμα από το κίνημα των νεοΠΑΣΟΚων. Μην ξεχνάμε την Ραχήλ Μακρή. Ήδη μετρήσαμε χαλαρά 122.

Όσους έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσουν ΠτΔ τους βάζουμε στο ΝΑΙ, παρ’ ότι ως λαμόγια θα περιμένουν μέχρι το τέλος για να δουν τις εξελίξεις. Μόλις δουν ότι ο Σαμαράς καταρρέει, θα ξαναγίνουν επαναστάτες, θα σκίσουν καλσόν και μνημόνια και θα πουν ΟΧΙ. Τον Αλεξόπουλο τον βάζουμε επίσης στο ΝΑΙ γιατί μόνο έτσι έχει ελπίδα να πάρει καμιά δεκαριά μισθούς ακόμα (πολλά τα λεφτά Άρη...). Ο Μπούκουρας είναι ειδική περίπτωση. Θα είναι πραγματικά τραγικός αν στηρίξει αυτούς που τον κρατάνε ένα χρόνο παράνομα στη φυλακή, από την στιγμή που ξέρει πως σε περίπτωση δίκης αθωώνεται πανηγυρικά. Όλα επομένως θα κριθούν από την στάση των βο(υ)λευτών που παραμένουν ενταγμένοι στις Κ.Ο. του Καμμένου και του κυρ-Φώτη. Αυτοί αρνήθηκαν να υπογράψουν το βλακώδες έγγραφο της αποστασίας και κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Μόνη περίπτωση εκλογής προέδρου είναι η συνολική διάλυση των ΑΝΕΛ και της ΡΗΜΑΔ και η μαζική αποστασία των βουλευτών τους. Πιο άμεσος στόχος της συμμορίας της ΝΔ είναι οι Καμμένοι, που προέρχονται άλλωστε από το μαντρί της ψοφοδεξιάς. Μέχρι τώρα το δίδυμο Βορίδη-Σταμάτη που οργανώνει τα συνοικέσια, έχει αποτύχει παταγωδώς. Γι’ αυτό και έχουν αμολήσει τον μοναδικό αποστάτη Μελά να φωνάζει δεξιά και αριστερά για 5-6 άλλους που δήθεν θα ψηφίσοπυν ΠτΔ, χωρίς όμως να τους ονοματίζει. Τα ίδια γράφει και το κυβερνητικό «Πρώτο Θέμα» και δημοσιεύει μάλιστα κουστομπολίστικες φωτογραφίες της Κουντουρά, μία με την Βούλτεψη, μία με τον Σταμάτη κ.ο.κ. Όλες αυτές οι ανοησίες αποδεικνύουν τον πανικό του Σαμαρά που βλέπει το τραίνο να φεύγει και την Μέρκελ να του κουνά το μαντήλι. Τα ευφάνταστα σενάρια περί αποστασίας μπορεί να εφαρμόζονταν αν ο Σαμαράς έσκιζε τα μνημόνια, έδιωχνε την τρόικα και υλοποιούσε όλα αυτά τα παραμύθια που αφειδώς ξεφουρνίζει τους τελευταίους μήνες. Τώρα που είναι βέβαιη η εξάμηνη παράταση του μνημονίου (που πολύ σύντομα θα γίνει δωδεκάμηνη) η υπόθεση «αποστασία» έχει ήδη καταρρεύσει.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, μην ξεχνάτε ότι καιροφυλακτεί πάντα και το «ατύχημα», δηλαδή κάποιο απρόσμενο πολιτικό γεγονός που θα κάνει άνω-κάτω την συγκυβέρνηση και θα οδηγήσει σε οριστικό ναυάγιο τα ανθελληνικά σχέδια Σαμαρά για αιώνια παράταση των μνημονίων και της προδοσίας.

Φυλακές Κορυδαλλού,
7/12/2014