Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ 0-1 / Ακούστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών(Διαμαντόπουλου, Γράφα)

Η ΑΕΛ επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Αιγινιακού, στο Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League,
με σκόρερ τον Θανάση Πινδώνη με κεφαλιά στο 28 λεπτό και επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολών, με δύο κίτρινες, των Μουλόπουλο και Αραμπατζή.

Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Ζούρκος, Πολύζος (80΄Τέλλος), Φαμπίνιο, Καζάκης, Πόποβιτς (60΄ Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (87΄Καρανίκας), Σουάνης (37΄Μπιλά), Περίκο (67΄Τζούνιορ), Στεφανίδης.




Ακούστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου, από τον προπονητή του Αιγινιακού, Σταύρο Διαμαντόπουλο, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αιγινιακό, που έγινε στο Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης». 


Ακούστε το Ηχητικό 



Ακούστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου, από τον προπονητή της ΑΕΛ, Θωμά Γράφα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αιγινιακό, που έγινε στο Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης».

Ακούστε το Ηχητικό