Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το GREEK EXPORTS FORUM 2014

Η διοργάνωση του επιτυχημένου εξαγωγικού συνεδρίου Greek Exports Forum που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά του 2013 βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στον εξαγωγικό
κλάδο και επαναλήφθηκε με επιτυχία και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών  & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και η Ethos Media  S.A., υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του Greek Exports Forum 2014, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, σε μία ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας και του έργου που ενισχύει την κατεύθυνση της χώρας μας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.

     Τα εξαγωγικά βραβεία παρουσίασαν εκπρόσωποι της Ethos Media S.A., ενώ συμμετέχοντες ήταν μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, Ακαδημαϊκοί κ.ά.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέσπασε το 1ο Βραβείο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. Τα βραβεία αυτής της κατηγορίας απένειμε ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Αθηνών της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Βασίλης Παπαγεωργίου.


     Η φιλοσοφία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι: «παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών». Ο στόχος της εταιρείας να προωθεί την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία, μέσω αποτελεσματικής και αποδοτικής εφαρμογής καλών πρακτικών και συστημάτων ασφαλείας. Οι κόποι των τελευταίων ετών έχουν  αποδώσει καρπούς, αφού η εταιρεία απέκτησε πολλά βραβεία που αφορούν την ποιότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. θα συνεχίσει να βελτιώνει τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες της, έτσι ώστε να συνεχίσει να αποτελεί την καλύτερη Ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού.