Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Εκλογή νέου ΔΣ της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Μαραθώνιος Ολύμπου»

 Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Μαραθώνιος Ολύμπου» συγκάλεσε και πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα
συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Ο απερχόμενος  πρόεδρος κος Άρης Νίκας  προχώρησε στον απολογισμό έργου της εταιρίας που αφορούσε  τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2013 και Olympus Marathon 2014 και παρουσίασε τον ισολογισμό 2013-2014, τον οποίο η Γ.Σ. ενέκρινε.


Με κατάλογο ομιλητών που άνοιξε κατατέθηκαν οι απόψεις μελών για την βελτίωση της διοργάνωσης των δύο αγώνων. Οι απόψεις- προτάσεις αφορούσαν την αρτιότερη προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων, το περιορισμένο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για έναν αγώνα διεθνούς ενδιαφέροντος, βελτιώσεις για τους παιδικούς αγώνες. H προκήρυξη νέων αθλητικών δράσεων, η σύνδεσή τους με άλλες εκφάνσεις του πολιτισμού, η μόνιμη σήμανση των μονοπατιών, η προτεραιότητα στην ασφάλεια των αθλητών ήταν επίσης μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν τη Γενική Συνέλευση.


Με ομόφωνη πρόταση επανεκλέγει Πρόεδρος ο Αριστείδης Νίκας.  Για το ΔΣ προτάθηκαν και εξελέγησαν τα υπόλοιπα 6 μέλη του ΔΣ. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την πρώτη του συνεδρίαση κατένειμε ως εξής τα αξιώματα.

Πρόεδρος :     Άρης Νίκας
Γραμματέας:  Παύλος Ρούσσινος
Τεχν. Διευθυντής: Διονύσης Στρογγύλης
Μέλος :            Νίκος Κλιγκόπουλος
Μέλος:            Βασίλης Δήμου     
Αναπληρωματικά μέλη:  Αποστόλης Γκασδόγκας, Ευαγγελία Νίκα