Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΕ Περίστασης-ΑΕ Καρίτσας 2-0 HD 11η Α' ΕΠΣ Πιερίας 8-11-2014 Τα γκολ+οι καλύτερες στιγμές

Του Κολίτση Νίκου

Λασπομαχία. επιπέδου έγινε στην Περίσταση με νικήτρια την τοπική ομάδα με 2-0 στον αγώνα με την ΑΕ Καρίτσας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας
της ΕΠΣ Πιερίας. Με ανοιχτούς λογαριασμούς από την περσινή χρονιά και τον επεισοδιακό τελικό του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στις δύο ομάδες και κυρίως στους γηπεδούχους, όλα όμως κύλησαν ομαλά σε αθλητικά πλαίσια.
Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός, με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να θυμίζουν αγώνες νεροτσουλήθρας, με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με την ΑΕ Περίστασης να είναι πιο ουσιαστική στις τελικές της προσπάθειες και πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, κυρίως μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε με περιπετειώδη τρόπο με τον Δελαβερίδη. Η ΑΕ Καρίτσας έχασε μοναδικές ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά και να ισοφαρίσει, με τους παίκτες της, είτε να μη βρίσκουν εστία είτε να μην προλαβαίνουν την μπάλα την τελευταία στιγμή. Η ΑΕ Καρίτσας πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ΑΕ Περίστασης ήταν αυτή που πέτυχε το δεύτερο γκολ σε μία επίμαχη φάση για οφσάιντ (η κάμερα δικαιώνει διαιτητή και βοηθό) με τον Γεροντίδη και κλείδωσε τη νίκη, ενώ απείλησε και άλλες φορές για πιο ευρύ σκορ στην προσπάθεια της Καρίτσας να πετύχει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η Περίσταση επέδειξε αντοχή στην πίεση και έβγαλε δύναμη στο παιχνίδι της, ενώ η Καρίτσα σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερη αγωνιστική συνέχεια, αν βελτιώσει τα τελειώματα και τις στημένες φάσεις.
Man of the match: Aνάμεσα σε πολλούς διακριθέντες, τον τίτλο παίρνει ο Γεροντίδης Κ. που πέτυχε το δεύτερο γκολ και κατάπιε χιλιόμετρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ενώ Δελαβερίδης Γ. (1 γκολ), Κατσαμάγκας Κ. και Νικολαίδης Π. συνέθεταν στον άξονα και στα άκρα της επίθεσης δύναμη κρούσης υψηλής ποιότητας.
Highlights: οι.καλλιτεχνικές νεροτσουλήθρες των ποδοσφαιριστών σε ένα ανεκτό αλλά δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η δύναμη και το πάθος των παικτών μέχρι τη λήξη του αγώνα, τα δοκάρια και οι χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.