Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ  

Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως αποσυντονιστήκαμε, ασχοληθήκαμε περισσότερο με τις αποφάσεις των διαιτητών, χάσαμε την ηρεμία μας και συνεπώς την επαφή με το σκορ»
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:

«Αν και είχαμε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλα αυτά η νίκη μας ήλθε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια σαράντα λεπτών»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου και ο προπονητής των Πεύκων Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Στέλιος Χατζηιωάννου – προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι με τα Πεύκα θα ήταν δύσκολο. Εμείς για να έχουμε τύχη στο συγκεκριμένο αγώνα θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως αποσυντονιστήκαμε, ασχοληθήκαμε περισσότερο με τις αποφάσεις των διαιτητών, χάσαμε την ηρεμία μας και συνεπώς την επαφή με το σκορ. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο αντίπαλο μένοντας ανεπηρέαστοι από τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων».


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης – προπονητής Μαχητών Δόξας Πεύκων: Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν και είχαμε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλα αυτά η νίκη μας ήλθε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια σαράντα λεπτών. Στο δεύτερο, κυρίως, ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και φτάσαμε έτσι στη νίκη. Προχωράμε, το μυαλό μας ήδη είναι στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πιερικό Αρχέλαο. Τέλος, τους  ευχαριστώ πολύ όλους για τη φιλοξενία».