Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τρεις νεκροί από Έκσταση στο φεστιβάλ Dance Event στην Ολλανδία

Μία γυναίκα 41 ετών από την Ολλανδία πέθανε χθες Κυριακή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Dance Event που διεξήχθη στο Άμστερνταμ, ανακοίνωσε σήμερα η
αστυνομία, αυξάνοντας τον απολογισμό των νεκρών σε 3.
Οι αρχές εικάζουν ότι οι θάνατοι αυτοί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ προκλήθηκαν από την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα του ευφορικού Έκσταση. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανάρτησε η ολλανδική αστυνομία στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, η γυναίκα φέρεται ότι απεβίωσε μετά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η γυναίκα και δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 33 ετών, πιστεύεται ότι πέθαναν εξαιτίας της χρήσης του ναρκωτικού, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως τα αίτια θανάτου μέσω νεκροψιών-νεκροτομών. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η γυναίκα από την Ουτρέχτη πέθανε το πρωί της Κυριακής, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε ένα κέντρο διασκέδασης όπου DJs έπαιζαν ηλεκτρονική μουσική. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν εκατοντάδες νυχτερινά κλαμπ. 

Οι θάνατοι από ναρκωτικά είναι μάλλον σπάνιοι στην Ολλανδία, μια χώρα όπου επιδεικνύεται ανοχή σε ό,τι αφορά τη χρήση ψυχοδιεγερτικών ουσιών από μέρους των αρχών.


http://www.newsit.gr