Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αυτόφωρες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών,
τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, περιπολούντες αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο 24ωρο συντονισμένους ελέγχους και προχώρησαν στη σύλληψη 6 ατόμων, για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα:
  • από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, συνελήφθη στη Χαλκιδική, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,7 γραμμαρίων.
  • από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, συνελήφθη στη Χαλκιδική, ένας 32χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9,7 γραμμαρίων.
  • από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
  • από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, συνελήφθη ένα άτομο για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος .
  • από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας συνελήφθη ένα άτομο, για κατοχή και διάθεση προς πώληση αντικειμένων χωρίς άδεια υπαίθριου π λανόδιου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.