Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αύριο στις 16:00

Με ένα επιπλέον «όπλο» θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Αιγινιακός.

Ο Νίκος Αραμπατζής εξέτισε την ποινή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα είναι στη διάθεση του Αλέκου Θεοδωρίδη για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο έμπειρος αμυντικός, μάλιστα, αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα του Αιγινιακού, ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να είναι ξανά ο Αντώνης Ρίκκα λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Με κόσμο στο πλευρό της, θα αγωνιστεί η Αναγέννηση, κόντρα στον Αιγινιακό.
 Η ομάδα της Πιερίας παραχώρησε μια θύρα για τους οπαδούς της Αναγέννησης. Οι Καρδιτσιώτες ζήτησαν μεσοβδόμαδα εισιτήρια και το αίτημα τους έγινε δεκτό.
Στα αγωνιστικά, στην  αποστολή των “κιτρινόμαυρων” Μαυρίας και Δημόπουλος.
Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Χρήστος Οικονόμου, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Ιορδάνης Παπαργυρίου που είναι τραυματίες και ο Θέμης Κουλουχέρης που απουσίαζε απο τις τελευταίες προπονήσεις.
Αντίθετα επιστρέφει ο νεαρός Μαυριάς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι και ο στρατευμένος Δημόπουλος.
Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που συγκροτούν την αποστολή:
Μέλκας, Τσάμης, Ρόβας, Μίχος, Γκουγκούδης, Σάββας, Δημόπουλος, Στάμος, Αδαμόπουλος, Χατζηρίζος, Μπιτέλης, Υφαντής, Κοντός, Μαυριάς, Βουτσιάς, Κουλίδης, Νίκιτς, Μπουντούρης και Τζέκος.


http://www.onsports.gr/