Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Αξέχαστη θα μείνει η 7ήμερη εκδρομή που οργανώθηκε από τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ...

 Το επταήμερο τουρ στο Πανόραμα των Δαλματικών Ακτών από 17-23 Οκτωβρίου 2014 που οργανώθηκε από τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ και το πρακτορείο Βελώνης τουρς,
έκλεισε γεμάτο εικόνες, εμπειρίες, πλούσια συναισθήματα, νέες γνώσεις και υπέροχες εντυπώσεις.
Η παρέα γνωρίστηκε καλύτερα και εκφράστηκε στο γλέντι της τελευταίας βραδιάς τα Τίρανα, Σκόπια, Σερβία, Κροατία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Αλβανία ήταν οι χώρες που γνωρίσαμε και βεβαίως η ιστορία και ο πολιτισμός των σημαντικότερων μεσαιωνικών κυρίως πόλεων Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ, Ζανταρ, Σπλιτ, Μόσταρ, λίμνες Πλίτβιτσε, Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Μπούτβα, Τίρανα.

Γεμάτοι με όμορφα συναισθήματα ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΟΑΕΕ για την διοργάνωση του ταξιδιού και προσωπικά τον κ. Δ. Κουτσή, Πρόεδρο και τον κ. Ν. Αναγνωστόπουλο, Αντιπρόεδρο για την προσπάθειά τους να περάσουμε τόσο όμορφα.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ν. Βελώνη που συνόδεψε προσωπικά το γκρουπ.
Σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον ακούραστο οδηγό μας κ. Γιάννη Γίτσα και του ευχόμαστε να’ ναι πάντα καλοτάξιδος.

Σημαντική, αποτελεσματική και ευχάριστη ήτανε η καθοριστική συμβολή του ξεναγού μας Βασίλη Στυλιανίδη. Οι γνώσεις του, το χιούμορ του και ο ακούραστος τρόπος του, παραστατικός και ζωντανός, κάνανε την ξενάγηση και την συνύπαρξή μας ενδιαφέρουσα και ευχάριστη.
Με την ευχή για καλό χειμώνα και καλή αντάμωση, σχεδιάζουμε το επόμενο όμορφο ταξίδι.
Εξάλλου, ένα ταξίδι είναι η ζωή μας, ας το κάνουμε όσο πιο όμορφο μπορούμε.

Εκ μέρους του γκρουπ.
Ραπτοπούλου Παναγιώτα
24/10/2014