Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Όλυμπος Βροντούς-Άρης Κοκκινοπλιτών 0-0 HD 7η Β' ΕΠΣ Πιερίας 26-10-2014 Οι καλύτερες στιγμές

Toυ Κολίτση Νίκου

Λευκή ισοπαλία παραχώρησε ο Όλυμπος Βροντούς ή απέσπασε ο Άρης Κοκκινοπλιτών,
  ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός, σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι, εξαιρετικής ομορφιάς, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας στην έδρα της Βροντούς. Με βάση τις ευκαιρίες που απώλεσαν οι δύο ομάδες και τον καταιγιστικό ρυθμό της αναμέτρησης μόνο ισόπαλο δεν έπρεπε να έχει λήξει το παιχνίδι, αλλά οι αποκρούσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και η έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοπεποίθησης στις τελικές προσπάθειες των επιθετικών, στέρησαν από τις ομάδες την επίτευξη ενός γκολ και τις ανάγκασε να οπισθοχωρήσουν στο βαθμολογικό πίνακα. 
Ο Άρης Κοκκινοπλιτών εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός από την αρχή του αγώνα και αιφνιδίασε τους αντιπάλους στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας υπεροχή στο χώρο του κέντρου και χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Οι δημιουργικοί χαφ των γηπεδούχων δε βρίσκονταν με τους επιθετικούς και οι προσωπικές τους ενέργειες δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ όσο περνούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι και με τη είσοδο έμπειρων παικτών εξακολουθούσαν να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Όλυμπο Βροντούς να πιέζει ασφυκτικά, να διαφοροποιεί τακτικά τη μεσοεπιθετική διάταξη, με τις οδηγίες του Γιάννη Κωνσταντινίδη, να δημιουργεί φάσεις και προϋποθέσεις ευκαιριών, χωρίς όμως να καταφέρνει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία από πλεονεκτική θέση για γκολ. 
Man of the match: O τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σπανός Δ., με τις καίριες επεμβάσεις του και τη σταθερότητα και εμπιστοσύνη που ενέπνεε στους αμυντικούς του και ο βραχύσωμος επιτελικός μέσος των φιλοξενούμενων Σημαιάκης Α., που κυριολεκτικά όργωσε το γήπεδο, κατάπιε άπειρα χιλιόμετρα, μοίραζε, έκοβε και δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα,  αξίζουν τον τίτλο με πολλούς όμως άξιους συμπαραστάτες -κυρίως ο δεύτερος-. 
Highlights: Το έμπειρο ρόστερ του Άρη Κοκκινοπλιτών με μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές, με θητεία σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, από τον προπονητή-παίκτη Μποταίτη Ηλία μέχρι το γνωστό στους φίλους του Άρη και όχι μόνο, Χρήστο Βελώνη, η παρουσία και η εμφάνιση του NDIAYE Μ.D (Ντούντου), διεθνή επιθετικού με την Εθνική Νέων της Σενεγάλης (θερμές ευχαριστίες στον Κακκάνη Αλέξη, γενικό αρχηγό του Άρη Κοκκινοπλιτών, για τις συμπληρωματικές πληροφορίες) και το "ψαλιδάκι της χρονιάς" του Τσιανάκα Χρήστου των γηπεδούχων. 

Δείτε το ξεχωριστά 
https://www.youtube.com/watch?v=KM6VLOPXLws&list=UU4ggft_huLMVMrdGGh38Iig 
και θυμηθείτε από την περσινή χρονιά
https://www.youtube.com/watch?v=catZ1g8_2hc


Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ