Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE CLUB HELLAS

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας Σκοτίνας. του δημοσιογράφου ΣΚΑΪ 926 Απόστολου Λάγιου , του Δήμου Δίου – Ολύμπου και της Porsche Club Hellas....

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Οι οδηγοί ξεναγήθηκαν στην Replicar Hellas που δραστηριοποιείται στο χώρο της replica και κατασκευής παλαιών μοντέλων, αντίγραφων αυτοκινήτων όπως Porsche 356 Speedster, Porsche 550 Spyder.

Το μεσημέρι γευματίσαν οι οδηγοί στον πανέμορφο Μακρύγιαλο και το πρόγραμμα της μέρας θα κλείσει με την επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου.



Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 10:30 π.μ. στο πάρκο Λιτοχώρου έγινε η έκθεση των αυτοκινήτων Πόρσε και χαιρετισμός από

τον Αντιδήμαρχο κ.Νίκο Λάππα και στην συνέχεια απονομή αναμνηστικών από τον Αντιδήμαρχο Δήμο Δίον - Ολύμπου στην Πρόεδρο του κλαμπ Πόρσε. Τον Λόγο πήρε ο διοργανωτής και δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος τονίζοντας στην ομιλία του ότι πλέον η εκδήλωση με τις Πόρσε θα γίνει θεσμός και έδωσε τον λόγο στον μαραθωνοδρόμο Αριστοτέλη Κακογεωργίου εκπροσωπώντας την ομάδα Ε, ο οποίος απένεμε μετάλλια στους διοργανωτές. στην Πρόεδρο του κλαμπ Πόρσε και στον Αντιδήμαρχο κ.Νίκο Λάππα.Τέλος ακολούθησαν απονομές από το κλαμπ της Πόρσε.
Μετά οι οδηγοί αναχωρήσαν για τα Πριόνια Ολύμπου,στα 1.100 μέτρα υψόμετρο. Εκεί γνωρίσαν τον φύλακα Ολύμπου τον κ.Δημήτρη Κυρίτση που φυλάει τον Όλυμπο χειμώνα καλοκαίρι, και απολαύσουν το τσάι Ολύμπου και την φασολάδα Ολύμπου.Ο κ.Κυρίτσηςτους διηγήθηκε ιστορίες για το μυθικό βουνό, και μετά μιλήσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ 926 Απόστολος Λάγιος.

Τέλος η διοργάνωση έκλεισε με τους οδηγούς να επισκέπτονται τον Παλιό Παντελεήμονα.