Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τελετή Αγιασμού στην Π.Ε. Πιερίας από το Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο ενόψει της νέας περιφερειακής θητείας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
 Ενόψει της νέας Περιφερειακής θητείας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, προσκάλεσε τους εργαζομένους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε
τελετή Αγιασμού που τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Kατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, 17 Σεπτεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος ευχήθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, στους Περιφερειακούς Συμβούλους και σε όλους τους εργαζομένους καλή θητεία, δύναμη στην τέλεση των καθηκόντων τους και να τους συντροφεύει πάντα η Σοφία του Θεού, η Ελπίδα για το μέλλον, η Πίστη προς τον Ιησού Χριστό και η Αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου απευθυνόμενη προς τους παρευρισκόμενους, τόνισε την ανάγκη για συνέχιση της συνεργασίας και της προσπάθειας ούτως ώστε να επιτευχθεί από κοινού το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Στη συνέχεια η κ. Μαυρίδου δέχθηκε ευχές από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ονομαστική της εορτή και ευχήθηκε υγεία στους ίδιους και τις οικογένειας τους.