Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛH ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 1964-2014
Προκήρυξη Αγώνα 5.000μ

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ιερός Ναός Αγίου
Χαραλάμπους Σιδ. Σταθμού Κατερίνης διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 5.000μ την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 19.00.

Αφετηρία και  τερματισμός ορίζεται το προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους.

Ο αγώνας εντάσσεται σε σειρά αθλητικών, πολιτιστικών και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η ενορία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για τα 50 χρόνια ζωής και λειτουργίας της.

Στον αγώνα συμμετέχει επικουρικά ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’.

Διαδρομή αγώνα: Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη.  Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους με την διαδρομή να περνά μέσα από τα στενά της συνοικίας.

Η διαδρομή είναι μετρημένη και θα αναγράφεται ανά χιλιόμετρο. Σε όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία. Επίσης από την Ποδηλατική Απόδρασή Ν. Πιερίας, καθώς και άλλους εθελοντές.

Δήλωση συμμετοχής – παραλαβή αριθμών: Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου «ΖΕΥΣ», Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα γωνία από την Δευτέρα 18 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 21 Αυγούστου κατά τις απογευματινές ώρες και πιο συγκεκριμένα από 19.00 έως και 21.00.


Την Παρασκευή τα γραφεία θα λειτουργήσουν μόνο για την παροχή πληροφοριών.

Επιπλέον, το Σάββατο 23 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι θα συνεχίσουν να δίνονται οι αριθμοί για τους φίλους που εργάζονται τις καθημερινές.
Πληροφορίες θα παρέχονται στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες στο 2351039780.


Κατά τη δήλωση συμμετοχής ο κάθε δρομέας θα παραλαμβάνει αυτόματα και τον αριθμό του. Για τα παιδιά γυμνασίου  και λυκείου απαιτείται υπεύθυνη δήλωση που θα αναγράφεται ότι επιτρέπεται η συμμετοχή του τέκνου στον αγώνα και θα υπογράφεται από τον κηδεμόνα.
Η συμμετοχή μαθητών δημοτικού δεν θα επιτραπεί σε καμία περίπτωση, ενώ όλοι οι αθλητές οι οποίοι τρέχουν με δική τους ευθύνη, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό.


Οι δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή από άλλες πόλεις θα είναι οι μοναδικοί που θα παραλάβουν τους αριθμούς τους την ημέρα του αγώνα από το σημείο εκκίνησης. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν από τη διοργάνωση.

Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης, ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα παραλάβουν ως ενθύμιο πρωτότυπο ανάγλυφο μετάλλιο, καθώς επίσης εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Η Διασωστική Ν. Πιερίας θα αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, ενώ γιατρός θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Φωτογραφική κάλυψη θα παρέχει η Φωτογραφική Λέσχη της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Πριν και μετά το τέλος  του αγώνα θα υπάρχει δροσερό νερό για όλους τους συμμετέχοντες.

Πλούσιος μπουφές προς τιμήν των αθλητών και των εθελοντών θα προσφερθεί από την διοργάνωση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, σε αίθουσα του Ιερού Ναού.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανακοινωθούν - δημοσιευθούν εντός 10 ημερών από το τέλος του αγώνα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ