Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Εγκληματική η εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης - Οδηγεί στην καταστροφή χιλιάδες παραγωγούς

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Πλήρως ευθυγραμμισμένη με την ευρω-ατλαντική πολιτική στο νέο ψυχροπολεμικό κλίμα που καλλιεργεί με την Ρωσία είναι η ελληνική συγκυβέρνηση. Αδιαφορεί εκκωφαντικά για τις σοβαρότατες συνέπειες σε οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο, στις ελληνορωσικές σχέσεις συμμετέχοντας στις κυρώσεις της Ε.Ε.
Το Ρωσικό εμπάργκο οδηγεί χιλιάδες παραγωγούς και μεταφορείς σε απόγνωση. Στην Πιερία παραγωγοί ακτινιδίου και λοιπών αγροτικών προϊόντων καθώς και μεταφορείς διεθνών μεταφορών βρίσκονται σε απελπισία αναζητώντας εναλλακτικές αγορές για τα προϊόντα τους στο παρά πέντε. Το ρωσικό εμπάργκο μπορεί να αποτελέσει την χαριστική βολή για την ελληνική οικονομία η οποία ήδη βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από νωρίς είχε προειδοποιήσει για τις αρνητικές επιπτώσεις της τυχοδιωκτικής εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Ζητούμε από την κυβέρνηση να μην εφαρμόσει τις κυρώσεις απέναντι στην Ρωσία. Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει πολυδιάστατη, φιλειρηνική, εξωτερική πολιτική απεγκλωβισμένη από επικίνδυνα σχήματα εξάρτησης.