Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Συνελήφθησαν 6 άτομα, για κλοπές και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συλλήψεις ατόμων από περιπολούντες αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

Συνελήφθησαν 6 άτομα, για κλοπές και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, εντοπίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των εποχούμενων περιπολιών που πραγματοποιούνται καθημερινά και συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, για κλοπές και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα:
  • Στις 28.08.2014 το απόγευμα, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, δύο ημεδαπές ηλικίας 39 και 15 ετών, (μητέρα και κόρη αντίστοιχα), για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Αναλυτικότερα, οι προαναφερόμενες νωρίτερα την ίδια ημέρα στην Παραλία Κατερίνης, διέρρηξαν τέσσερα δωμάτια ξενοδοχείου, από όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ενώ επιχείρησαν να παραβιάσουν άλλα οκτώ δωμάτια.
  • Στις 28.08.2014 το μεσημέρι, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 26 ετών, διότι σε αστυνομικό του έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Στις 28.08.2014 το απόγευμα, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε από 50χρονη δύο κινητά τηλέφωνα.
  • Στις 28.08.2014 το απόγευμα, στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, διότι σε αστυνομικό του έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
  • Στις 28.08.2014 το βράδυ, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Κιλκίς, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 22 ετών, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, διότι σε αστυνομικό του έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους κατά τόπους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.