Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΚΛΗΡΩΣΗ VOLLEYLEAGUE 2014-15: Κληρώνει σήμερα στην Ορεστιάδα Δευτέρα 7 Ιουλίου - 12.30

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... volleyleague.gr
Με την κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-2015 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.30 στην Ορεστιάδα θα αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος.
Η κλήρωση θα γίνει στον Πολυχώρο Principal (2ο  χιλ. Καβύλης Ορεστιάδας).
Θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports  και με live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.Π. www.volleyleague.gr.

Είναι η πρώτη φορά που η Ορεστιάδα θα φιλοξενήσει κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και με αυτόν τον τρόπο θα γιορτάσει την επιστροφή της στην Volleyleague OΠΑΠ ύστερα από 7 χρόνια.

Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος οι ομάδες: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Α.Σ.Άρης, Παναθηναϊκός Α.Ο., Μ.Ε.Ν.Τ., Α.Ο.Ορεστιάδας.

Έχουν προσκληθεί οι προπονητές και παράγοντες όλων των ομάδων, ενώ θα γίνουν βραβεύσεις σε παράγοντες που κατάγονται από τον Έβρο κι έχουν προσφέρει στο άθλημα.

Θα τιμηθούν ο πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης, ο αθλητής Γρηγόρης Σιδηρόπουλος που σταμάτησε την ενεργό δράση από τον δευτεραθλητή Εθνικό Αλεξανδρούπολης, οι προπονητές Γιώργος Τεκτονίδης, Γιώργος Πασαλίδης και ο διαιτητής Χρήστος Μπατιανίδης που εφέτος έκλεισε την καριέρα του.

Μετά την κλήρωση θα ακολουθήσει η 107η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα είναι η οργάνωση του νέου πρωταθλήματος, αδειοδοτήσεις Τ.Α.Α., χορηγίες και οικονομικά θέματα.