Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Η.Παναγιώταρος: ΝΑΙ στην ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας - Αττικής και άλλες διατάξεις.

Στο εν λόγω νομοσχέδιο περιγράφονται στρατηγικοί στόχοι που έπρεπε να τεθούν προ δεκαετιών για να αποφευχθεί η σημερινή τραγική κατάσταση που επικρατεί στις πόλεις της χώρας μας με την ρύπανση, το κυκλοφοριακό, την ηχορύπανση, την αλλαγή του μικροκλίματος. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει αυτούς τους στόχους, καθώς προβλέπει μόνο στην αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών.

Στον τομέα της υγείας γίνονται συνεχώς περικοπές λόγω μνημονίου και ανικανότητας των υπευθύνων. Σε άρθρα του νομοσχεδίου υπάρχουν διατάξεις που θίγουν την προστασία των πάρκων και των δασών, όπως το έθεσε η δασική νομοθεσία.

Η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει το άρθρο που αφορά την ανέγερση κέντρου αθλητισμού της ΑΕΚ με επωνυμία «Αγία Σοφία – Νέα Φιλαδέλφεια». Με τον σωστό σχεδιασμό θα προάγεται το αθλητικό ιδεώδες αρκεί να πραγματοποιηθούν τα σωστά αντισταθμιστικά μέτρα με την πύκνωση των χώρων πρασίνου στο υπόλοιπο άλσος της Φιλαδέλφειας και να μην υπάρξει πλήρης τσιμεντοποίηση.

Μόνο ο τίτλος «Αγίας Σοφία - Νέα Φιλαδέλφεια» παραπέμπει στις σκλαβωμένες πατρίδες και το ένδοξο παρελθόν του Βυζαντίου, κάτι που ενοχλεί όλους τους «προοδευτικούς». 


BINTEO