Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση για συνεργασία της Ε.Π.Σ. Πιερίας με τον κ. Διαμαντόπουλο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ. Πιερίας
Η τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο αναλαμβάνοντας τη θέση
του Τεχνικού Συμβούλου.
            Ο κ. Διαμαντόπουλος είναι γνωστός στο Πανελλήνιο από την σπουδαία του πορεία σαν προπονητής σε πολλές ομάδες Super league και Football League, είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και υπηρέτησε το Πιερικό ποδόσφαιρο επί σειρά ετών τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
            Έργο του κ. Διαμαντόπουλου θα είναι η μελέτη οποιουδήποτε τεχνικού ζητήματος που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, τις αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας, την εποπτεία και τον έλεγχο των προγραμμάτων εργασίας των προπονητών καθώς και την εισήγηση στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. κάθε μέτρου που κρίνει ότι βοηθάει στην άνοδο και προαγωγή του Πιερικού Ποδοσφαίρου.
            Επίσης ο κ. Διαμαντόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να εισηγείται στο Δ.Σ. την πρόσληψη προπονητών για τις αντιπροσωπευτικές ομάδες και παράλληλα να επιβλέπει την εύρυθμη λειτουργία των Μικτών Ομάδων.
Για την τεχνική επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Γκοτζαμανίδης