Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου
αρμοδιότητάς της. Συγκεκριμένα, στον οδικό άξονα Κατερίνη-Δίον- Πλατανάκια, συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προχώρησαν σε βαφή  κιγκλιδωμάτων γεφυρών στον ποταμό Αίσονα, στον κόμβο Εφέσου  προς Βαρικό (τάφρο Στουπίου) στο Ξηρολάκι, στο ρέμα  Ίσβορος  και στο ρέμα Ουρλιά. Άλλωστε, το πρόγραμμα των συνεργείων περιλαμβάνει  βαφή  κιγκλιδωμάτων γεφυρών και σε άλλα οδικά δίκτυα.


Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλους οδικούς άξονες με άλλες εργασίες, όπως διαγραμμίσεις, καθαρισμό πινακίδων, κοπή χόρτων και κλαδιών κ.α.. Για τη συντήρηση του οδικού δικτύου έχουν προγραμματιστεί και θα δημοπρατηθούν και άλλα έργα,  πάντα με γνώμονα ένα ασφαλές οδικό δίκτυο,  τόσο για τους πολίτες όσο και για τους επισκέπτες της Πιερίας.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι προτεραιότητα έχουν οι στοχευμένες και ουσιαστικές  παρεμβάσεις- για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου της Πιερίας-αλλά και έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και ειδικότερα στην  τουριστική ανάπτυξη, καθώς η Πιερία με τις προϋποθέσεις που πληροί  αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.