Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα κ. Σοφίας Μαυρίδου, στην Κατερίνα Νικολαϊδου, για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, στην Κατερίνα Νικολαϊδου, για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας


Με υπερηφάνεια, εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στη μεγάλη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης,  Κατερίνα Νικολαϊδου, για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο  Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λουκέρνη Ελβετίας.

Η κατάκτηση ενός ακόμη σημαντικού μεταλλίου, επιβραβεύει τους κόπους και τις προσπάθειες και αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής και την αγάπη για τον αθλητισμό ,που με τόσο μεράκι και ταλέντο υπηρετεί με επιτυχία η αθλήτρια της Πιερίας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις αξιόλογες δυνατότητές της σε παγκόσμιο επίπεδο,  πάντα με τη στήριξη του  Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που με μεθοδικότητα,  επαγγελματισμό και σκληρή δουλειά  αποδεικνύει με τους σπουδαίους του αθλητές, ότι  τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Εύχομαι να έχει υγεία και δύναμη και η αθλητική της πορεία να συνεχίσει να είναι  γεμάτη από διακρίσεις και επιτυχίες,  που θα αποτελούν  πρότυπο για τους νέους, που χρειάζονται να έχουν ελπίδα και φιλοδοξίες. Οι Πιεριείς την ευχαριστούμε για ακόμη μια μεγάλη χαρά που μας έδωσε.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου