Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αλλαγές των προκηρύξεων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.Πιερίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στις συνεδριάσεις 28-5-2014 και 4-6-2014 αφού έλαβε υπ’  όψη τις διατάξεις του Κ.Α.Π., του καταστατικού και την προκήρυξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση των προκηρύξεων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και τις παρακάτω αλλαγές - τροποποιήσεις τους

·        Για το Κύπελλο: Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ορίζεται ως έδρα του τελικού το Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου «Ι. Παραλυκίδης».
·        Για τις ηλικίες: Δεν θα υπάρξουν αλλαγές και συγκεκριμένα: Για την Α΄ και Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία υποχρεωτική συμμετοχή στην ενδεκάδα από την έναρξη έως την λήξη του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών με έτος γέννησης 1-1-1994 και μετά και για την Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία ενός (1) ποδοσφαιριστή.
                        Δεν θα εφαρμοσθεί η πρόβλεψη για τρείς (3) μικρούς στην Α΄ , Β΄ κατηγορία γεννημένοι το 1995 και δύο (2) μικροί στην Γ΄ κατηγορία γεννημένοι το 1995, που αναφέρεται στην προκήρυξη αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
·        Για τα Play-Off της Α΄ και Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2014-2015 η διεξαγωγή θα γίνει όπως την περίοδο 2013-2014..Για την Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των σωματείων που μετέχουν στο πρωτάθλημα.
·        Για την συμμετοχή των ομάδων στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τμήματος στο πρωτάθλημα υποδομών.
                        Δεν θα εφαρμοσθεί η υποχρεωτική συμμετοχή τμήματος ομάδος της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας στα πρωταθλήματα υποδομών, που αναφέρεται στην προκήρυξη αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
·        Η παρουσία γιατρού ή διασώστη πιστοποιημένου ή νοσοκόμου πιστοποιημένου είναι υποχρεωτική για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Α΄ , Β΄ και Γ΄ κατηγορίας. Δεν θα διεξάγεται αγώνας χωρίς την παρουσία του με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας και θα επιβάλλονται ποινές που προβλέπονται από τον Κ.Α.Π. Πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων η Ένωση σε συνεργασία με την υγειονομική επιτροπή θα οργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών για έκδοση πιστοποίησης.
·        Η παρουσία προπονητή ή ασκούντος χρέη προπονητή εντός της τεχνικής περιοχής είναι υποχρεωτική με κάρτα πάγκου. Θα δοθούν οδηγίες στους διαιτητές και Παρατηρητές αγώνων για την αυστηρή εφαρμογή λειτουργίας της τεχνικής περιοχής.
·        Με τις δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία θα πρέπει να δηλώσουν υπεύθυνο ασφαλείας του αγώνα με τον αναπληρωματικό του. Θα οργανωθεί ενημερωτική συνάντηση για το ρόλο του υπευθύνου ασφαλείας.
·        Θα διεξαχθεί αγώνας Super Cup στις 24-8-2014 στο Ενωσιακό γήπεδο μεταξύ του πρωταθλητή και του κυπελλούχου σωματείου  της περιόδου 2013-2014, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
·        Έναρξη Κυπέλλου 30 & 31-8-2014
·        Έναρξη πρωταθλήματος Α΄ και Β΄ κατηγορίας 6 & 7-9-2014
·        Γενική Συνέλευση – Κληρώσεις 25-8-2014
·        Δηλώσεις Συμμετοχής έως 18-8-2014
·        Σωματεία τα οποία δεν εξοφλήσουν τις οφειλές τους δεν θα έχουν δικαίωμα μετεγγραφών καθώς και δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της περιόδου 2014-2015.
·        Τα παράβολα συμμετοχών παραμένουν τα ίδια και για τις τρείς (3) κατηγορίες.
·        Για έναν αγώνα κάθε σωματείου δε θα πληρωθεί το εξοδολόγιο για Διαιτητές – Παρατηρητή.
           
         
Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                  Δημήτριος Ελευθεριάδης                            Κωνσταντίνος Ορφανίδης