Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Παράνομη και αντισυνταγματική η άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά και Ι. Λαγού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Παράνομη και αντισυνταγματική η άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά και Ι. Λαγού

ΒΙΝΤΕΟ
  https://www.youtube.com/watch?v=PGDA7AGBrzg

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην σημερινή τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής ότι συντελείται έγκλημα κατά της λαϊκής κυριαρχίας, καθώς συνεχίζεται η παράνομη κράτηση χωρίς δίκη και χωρίς στοιχεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων Συναγωνιστών βουλευτών, του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα ο φάκελος δικογραφίας για την υπόθεση του χρηματισμού του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη ακόμα δεν έχει έρθει στην Βουλή.

Η κλίκα Αθανασίου παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης, ώστε να συνεχίζεται η παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής (Αδρεουλάκος, Σακελλάκος, Ρασιδάκης).

Ο κομιστής των παρεμβάσεων είναι ο συνταξιούχος εφέτης, Χάρης Μπίρμπος, έναν γεγονός για το οποίο βοά το Πρωτοδικείο. Πρέπει να πέσει άπλετο φως στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Επιπλέον, η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ζήτησε να κληθούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός, ώστε να γίνει η άρση ασυλίας τους. Αυτό όμως είναι παράνομο και αντισυνταγματικό, καθώς έχει παρέλθει το τρίμηνο της αποκλειστικής προθεσμίας.

Η παράνομη Βουλή όμως δεν κάλεσε εμπρόθεσμα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, γιατί τότε θα έπεφτε άμεσα η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου.