Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αιγάλεω - Πιερικός Αρχέλαος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
Αιγάλεω - Πιερικός Αρχέλαος
Την Κυριακή στο Αιγάλεω στις 5 μμ
Έχοντας πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, ο Πιερικός Αρχέλαος δίνει το
τελευταίο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, στο οποίο η εικόνα που έδειξε ήταν αξιοζήλευτη. Αγωνίζεται στην Αθήνα με το Αιγάλεω που δίνει τη μάχη για τη σωτηρία.

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, μεγάλη μεθοδικότητα και βέβαια αποτελεσματικότητα, ο Πιερικός Αρχέλαος συμμετείχε στο πρωτάθλημα με ένα δυναμικό με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, αφού έχει αθλητές από τις ομάδες των εφήβων και των παίδων.


Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κατερινιώτη προπονητή και πρώην καλαθοσφαιριστή Στέλιο Χατζηιωάννου, ο οποίος έχει πολλές περγαμηνές, όπως και οι συνεργάτες του, απέδωσε καρπούς από όλες τις πλευρές. Πρώτα αυτό της παραμονής και δεύτερο της ανάδειξης νέων ταλαντούχων αθλητών, κάτι που φαίνεται να έχει και συνέχεια αφού το υλικό των τμημάτων υποδομής είναι αρκετά πλούσιο, κάτι σαν εκκολαπτήριο ταλέντων.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε τον Ιανουάριο στην Κατερίνη, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 71-65.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Μακρής και Γιαννακουδάκης και κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Πετράκης.

Τέλος, για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, δήλωσε:

«Η ομάδα θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι  με στόχο να τελειώσει με όμορφο τρόπο μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας πέτυχε τους αγωνιστικούς και ποιοτικούς της στόχους. Πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό στο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα η οποία μάλιστα βρίσκεται σε οριακή βαθμολογική θέση».