Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Εμείς πραγματοποιούμε αγώνες για τη δημοκρατία!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Γιώργος Λ. Κόκκας

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του 

με τους 

Η χώρα μας ζει τις χειρότερες μέρες της μεταπολιτευτικά, ιδίως όσον αφορά το οικονομικό της παρόν και την αισιοδοξία των κατοίκων της.
Αυτό έχει το απαράδεκτο αποτέλεσμα οι Έλληνες να δυστυχούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους ΜΕ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, που ορέγονται και συνειδητά συνθλίβουν τις προοπτικές ανάπτυξης με αξιοπρεπή ζωή των ιθαγενών, όπως αποδεδειγμένα πλέον μας βλέπουν.
Αυτοί είναι οι λόγοι που μετά από τριακονταετή συνειδητό και έντιμο πολιτικό αγώνα στο περιθώριο της συμβατικής χρεοκοπημένης πολιτικής της αντιπροσωπευτικής δήθεν «Δημοκρατίας» τους, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ πλέον να αγωνιστώ στο προσκήνιο της στείρας, αλλά δυστυχώς πραγματικής πολιτικής ζωής για την απελευθέρωσή μας από τα οικονομικά δεινά, που μας έχουν υποβάλει οι μνημονιακές δυνάμεις .
Θα αγωνιστώ για την εξυγίανση της Δικαιοσύνης και της Πολιτικής, για την αναζωογόνηση της οικολογικής έμπνευσης, για κίνητρα πραγματικής περιφερειακής αμεσοδημοκρατικής ανάπτυξης και για τολμηρές Μεταρρυθμίσεις σε κάθε θεσμικό πεδίο, εφόσον με τιμήσουν την 25η Μαΐου οι Συνέλληνες από τα έδρανα της Ευρωβουλής, όπου θεωρώ ότι παρέχεται επαρκές πεδίο διαμόρφωσης μιας άλλης αντίληψης για την πατρίδα μας και για τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου πρότυπου πακέτου Ολοκληρωμένης Μεσογειακής Ανάπτυξης, με επίκεντρο πιλοτικής εφαρμογής την Ελλάδα.
Το πλέον σημαντικό Σημείο της Δημοκρατίας θεωρούμε ότι είναι η ψήφος του Πολίτη για πολιτικές σε Δημοψηφίσματα Λαϊκής Πρωτοβουλίας και όχι για εκλογή πολιτικών προσώπων, που μοιραία συναλλάσσονται πάντοτε με τους ολίγους του πλούτου και των ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος του Δημόσιου Αγαθού! Δεσμεύομαι να προσπαθήσω ακούραστα για εφαρμοστούν οι Αρχές του Δημοβουλίου Πολιτών, που συντονίζω τις εργασίες του και παράγει από 11/11/11, οπότε συστήθηκε επίσημα στην Πνύκα και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου, διαρκώς Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων Πολιτών και στην Ευρωβουλή, για να την τιμούν και να την σέβονται επιτέλους οι Ευρωπαίοι πολίτες και να την φοβούνται οι Ευρωπαίοι Πολιτικοί!
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ,ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, και ιδίως εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά με τον μέσο όρο των Ευρωπαίων συμπολιτών μας!