Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μακρίδη στον Σύλλογο Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Νομού Πιερίας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη / Νίκος Μακρίδης
Στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων που κάνει αυτές τις ημέρες με διάφορες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες του τόπου, ώστε να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέσα στην κρίση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μακρίδης με
το κλιμάκιό του, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Νομού Πιερίας.

Εκεί τον υποδέχθηκαν εγκάρδια ο πρόεδρος Δημήτρης Κελπετζίδης με μια αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου. Μάλιστα ο πρόεδρος, κύριος Κελπετζίδης, έδειχνε έκπληκτος αλλά και ιδιαίτερα χαρούμενος. Ομολόγησε δε, ότι η επίσκεψη του κυρίου Μακρίδη και το ενδιαφέρον του για τον κλάδο το έζησε για πρώτη φορά τα τελευταία 8 χρόνια που διατελεί πρόεδρος του Συλλόγου.

Οι δύο τους συζήτησαν για μια ώρα περίπου με κύρια θέματα τα προβλήματα του κλάδου των Επισκευαστών Οχημάτων Νομού Πιερίας, την κρίση και πως την βιώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και τους τρόπους που μπορεί ν’ αντιμετωπισθούν αυτά τα προβλήματα σε συνεργασία με την επερχόμενη διοίκηση του κυρίου Νίκου Μακρίδη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος  Μακρίδης συμμερίστηκε τα προβλήματα του κλάδου, όντας και ο ίδιος ελεύθερος επαγγελματίας, και διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Κελπετζίδη ότι θα κάνει ότι περνάει από την δικαιοδοσία του για να βρει λύσεις στα προβλήματα του κλάδου των επισκευαστών. Στο κλιμάκιο του υποψηφίου Δημάρχου που επισκέφθηκε τον Σύλλογο Επισκευαστών, ήταν και ο κύριος Σταθακόπουλος Πέτρος, ο οποίος είναι επισκευαστής και προέρχεται από τον κλάδο, κι έτσι γνωρίζει καλύτερα εκ των έσω τα προβλήματα θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην επίλυση τους.


Η συζήτηση έκλεισε με τους δύο άνδρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά τις εκλογές, αλλά αυτή την φορά στο γραφείο του Δημάρχου απ’ όπου θα μπορούν πλέον να ξεκινήσουν να εργάζονται στην κατεύθυνση εύρεσης λύσεων στα κλαδικά προβλήματα του Συλλόγου Πτυχιούχων Επισκευαστών Νομού Πιερίας.