Όταν ψήνετε κρέας, μαγειρέψτε το σε χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό
διάστημα για να γίνει τρυφερό και να διατηρήσετε όλα τα υγρά.
Για τρυφερό ψητό κατσαρόλας ή βραστό, χρησιμοποιήστε δύο φλιτζάνια ζεστό τσάι ως υγρό μαγειρέματος.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο kolidrinamaslatia@gmail.com και τηλεφωνικά στο 0000000000 H ιστορία γράφεται καθημερινά στη πατρίδα του Αλέξη Ζορμπά ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ