Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δημοτική παράταξη  "Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας"
Έπειτα από την χθεσινή σύσκεψη που έγινε στο πολιτικό γραφείο από τα στελέχη της παράταξης «Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας», αποφασίστηκε να  κλιμακώσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα προς τη
δημιουργία και την ανάπτυξη με αυταπάρνηση και εντιμότητα, αφήνοντας πίσω την εξυπηρέτηση των ιδίων συμφερόντων και την καταπάτηση της αξιοπρέπειας όλων των κατοίκων του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.
Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα μας, με θάρρος, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια για την μεγάλη νίκη και δηλώνουμε το παρόν στις εκλογές του Μαΐου με έντιμους, ικανούς και δραστήριους ανθρώπους, τους οποίους θα ανακοινώσουμε και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες και που έχουν ως κοινή αφετηρία σκέψης ότι ένας Δήμος πρέπει να είναι μια αυτόνομη μονάδα.
Μια Δημοτική αρχή με τέτοια χαρακτηριστικά έχει λυμένα τα χέρια της από κάθε είδους δουλείες και αφιερώνεται σε αυτό που της ζητάει ο πολίτης.


 Πάνω σε αυτές τις αρχές θα κινηθεί η παράταξή μας. Όμως, όποιες κι αν είναι οι αρχές μιας παράταξης, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη δική σας παρουσία και συμμετοχή στις τοπικές αποφάσεις και δραστηριότητες.
 Χωρίς αμφιβολίες, είμαστε σαν συνδυασμός πρόθυμοι για κάθε μορφής διάλογο, τον οποίο θα συνεχίσουμε μέχρι και την ύστατη στιγμή.

         Απόψε το βράδυ «Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας»  θα βρίσκεται  στην τοπική κοινότητα της Παλαιόστανης, όπου θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Καζά.