Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Δεύτερη σερί νίκη στα πλέϊ-οφ ο Αιγινιακός, 1-0 τον Φωστήρα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
 Το 2x2 έκανε ο Αιγινιακός που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα στο Δημ.Γήπεδο Αιγινίου «Γ.Παραλυκίδης». Η ομάδα μας έδειξε εξαρχής ότι θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, αφού μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο με τον Γκέσιο στο 18' να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία να
ανοίξει το σκορ μετά από εξαιρετική πάσα του Κουτσοσπύρου. Στο επόμενο δεκάλεπτο ο Μανζάνο δύο φορές μέσα από την περιοχή επίσης δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ, ενώ στο 35' ο ίδιος παίκτης κάνει τη σέντρα η οποία κατέληξε σε αμυντικό των αντιπάλων που στη προσπάθεια του να διώξει βρήκε τον Φαμπίνιο με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήρθε το πολυπόθητο γκολ, όταν στο 55' ο Χατζής περνάει κάθετη πάσα στον Χρηστο Κουτσοσπύρο, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 58' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ζιαμπάρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης, στο 90' ο Λαζαρίδης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει στα τέρματα όταν η κεφαλιά που έκανε μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Διαιτητής:Κατσικογιάννης(Ηπείρου),Βοηθοί:Καραλής-Σιαμέτης(Ηπείρου)4ος: Μπαλατσούκας(Θεσπρωτίας).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κων/νίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (78' Πέντα), Μανζάνο (88' Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (61' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τ.ΜΑΤΑΪΣΕΝ): Γιαννιώτης, Γκίνο (86' Μπαστάνης), Λύρας, Ρουγκάλας, Σεχολάρι, Τασούλης, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (59' Κακαράς), Μουστογιάννης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ