Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ 
Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Οι προηγούμενες εμφανίσεις ήταν μια κακή παρένθεση»
Βασίλης Πλατής:
«Νομίζω πήραμε αυτό που αξίζαμε, ίσως και παραπάνω με το σκορ που βλέπω»


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, στην Κατερίνη, για την 5η αγωνιστική του Β΄ γύρου πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, οι προπονητές και των δύο ομάδων Στέλιος Χατζηιωάννου και Βασίλης Πλατής, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες το παιχνίδι με το Πευκοχώρι είχε χαρακτήρα πρόωρου τελικού. Σίγουρα η νίκη μας δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα, αλλά είναι κυρίως η πολύ καλή απόδοση  που μας ικανοποιεί και που δείχνει ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις ήταν μια κακή παρένθεση στη γενικότερη καλή πορεία που κάνουμε φέτος. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσουμε. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο και θέλει πνευματική δύναμη και αντοχή για να πετύχεις τους στόχους σου». 

Βασίλης Πλατής – προπονητής Ευρώπης Πευκοχωρίου: «Απ’ ότι είδαν όλοι, οι μισοί τουλάχιστον παίκτες της ομάδας μας έχουν ήδη μπει στο τριήμερο. Παρόλα όσα είπαμε, είχαμε πέντε παίκτες, με αυτούς που αγωνιστήκαμε και στο τέλος. Οι υπόλοιποι έκαναν … ψιλοτουρισμό. Βέβαια είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν δικαιολογεί τίποτε ένας μικροτραυματισμός. Νομίζω πήραμε αυτό που αξίζαμε, ίσως και παραπάνω με το σκορ που βλέπω. Το παιχνίδι ήταν για διαφορά τριάντα πόντων, αλλά μειώθηκε με την υπερπροσπάθεια 4 – 5 παιδιών που είχαν φιλότιμο. Οι άλλοι θα υποστούν αυτά που πρέπει από την ομάδα και θα έχουμε την ανάλογη συνέχεια».