Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο Παύλος Μπατάλας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας παρόντες στον αγώνα του Πιερικού Αρχέλαου με το Πευκοχώρι

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
Ο Παύλος Μπατάλας
στον αγώνα με το Πευκοχώρι
Στον αγώνα με το Πευκοχώρι, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πιερικού Αρχελάου, ήταν και ο Παύλος Μπατάλας, οικονομικός επόπτης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
Πιερίας.

Ο Παύλος Μπατάλας, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκβαση του παιχνιδιού, δήλωσε: «Στηρίζουμε την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου και ανατρέχοντας λίγο στην ιστορία του στη δεκαετία του ΄80, του Πιερικού τότε, ήταν η τρίτη επαρχιακή ομάδα που είχε βγει στην Α΄ εθνική κατηγορία. Η ιστορική αυτή ομάδα σήμερα, είναι η ομάδα της Πιερίας που την αγαπάμε και είμαστε δίπλα της. Μας χαροποιεί αυτή η εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο, όχι μόνο από τη νίκη, αλλά και από τον κόσμο που κατακλύζει το γυμναστήριο και δημιουργεί αυτό το όμορφο κλίμα που σπάνια το συναντάς σε άλλα γήπεδα. Γι΄ αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο να είναι εδώ σε κάθε αγώνα, γιατί πρόκειται για έναν υγιή σύλλογο που αντιπροσωπεύει επάξια το μπάσκετ της περιοχής μας».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης
δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο
Ανάμεσα στους φιλάθλους στον αγώνα με το Πευκοχώρι ήταν και πολλοί από τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τον Πιερικό Αρχέλαο.

Ο Κώστας Ρέχας, πρόεδρος του συλλόγου και παλιός καλαθοσφαιριστής, μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: «Ζούμε μια περίοδο που όλα πραγματικά είναι δύσκολα, τόσο στην αγορά της Κατερίνης, στον εμπορικό κόσμο που εκπροσωπώ, αλλά και γενικά στην κοινωνία. Βέβαια αυτή η κατάσταση έχει ως επακόλουθο και τον αθλητισμό γενικά και γι΄ αυτό όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε, γιατί αυτό που βλέπουμε σήμερα με τα νέα παιδιά της Κατερίνης, είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας ετών. Πρέπει να είμαστε όλοι αλληλέγγυοι και να βοηθήσουμε για το καλό του τόπου μας».

Και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας
Και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας εκπροσωπήθηκε στον αγώνα του Σαββάτου, όπου μέλη του παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Ήταν ο Χρήστος Τζιούτζιας - sv2oxs και ο Γιώργος Τσαχουρίδης - sv2cne.

θερμή τους υποστήριξη στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου ήταν έκδηλη.