Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η τροπολογία απαλλαγής τών διοικήσεων Τραπεζών για τα θαλασσοδάνεια

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Β.ΝΟΥΛΕΖΑ
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ Β.ΝΟΥΛΕΖΑδικηγόρου
Η τροπολογία που απήλασσε τις διοικήσεις τραπεζών για επισφαλή, υπέρογκα δάνεια τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια σε πολιτικά κόμματα χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις και εγγυήσεις, αφορούσε την ασκηθείσα ποινική  δίωξη και την προκαταρκτική έρευνα που διενεργούσαν οι οικονομικοί Εισαγγελείς Μουζακίτης και Πεπόνης που αργότερα παύτηκαν των καθηκόντων τους,για το κατηγορούμενο αδίκημα της απιστίας  κακουργηματικού βαθμού και υπεγράφετο, υποβλήθηκε μάλιστα εκπρόθεσμα αιφνιδιάζοντας την αξιωματική Αντιπολίτευση όπως καταγγέλθηκε από τους κυβερνητικούς βουλευτές Σταμενίτη,Τσουμάνη και Χριστογιάννη με άσχετο Νομοσχέδιο τού Υπουργείου Ανάπτυξης όπως έγραψαν τότε πρωτοσέλιδα πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδες, κοινοβουλευτική πρακτική πού ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και πολιτική τρικυμία. Θυμούμαι δε ότι καταψηφίστηκε μόνον από τους ΑΝ.ΕΛ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Αυτά προς αποκατάσταση τής αλήθειας ώστε να μην αδικείται ο καθόλα συμπαθής και εργατικός Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ.Δ.Χριστογιάννης.
Άλλωστε έχει ο ίδιος την δυνατότητα να δημοσιεύσει την τροπολογία αυτούσια και τα πρακτικά της βουλής να διαβάσουν ολοκληρωμένα οι αναγνώστες.