Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ιδιαίτερα ικανοποιημένη μετά την άριστη από κάθε πλευρά διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου 2013-2014
στο Λιτόχωρο, μεταξύ των δύο από τις καλύτερες αγωνιστικά ομάδες του πρωταθλήματος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σφενδάμης και της Α.Ε. Καρίτσας, αισθάνεται τη υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους άμεσα ή έμμεσα συνέβαλαν στην άρτια τέλεση ενός αγώνα που αποτελεί γιορτή και θεσμό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
               Τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου και το Δημοτικό Συμβούλιο, την Αντιδήμαρχο Σοφία Ζουρζούρα και το προσωπικό του Δημοτικού σταδίου ΄΄Πύρρος Δήμας΄΄. Τη Διασωστική ομάδα Πιερίας, το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, το Πυροσβεστικό Σώμα και τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.
               Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους των δύο φιναλίστ για το αγωνιστικό και φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν, προσφέροντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Με το ΄΄ευ αγωνίζεσθε΄΄ συνέβαλαν στη διεξαγωγή ενός τελικού άψογου που σίγουρα θα θυμόμαστε όλοι, δείγμα της δυναμικής που διέπει το Πιερικό ποδόσφαιρο.
               Επιπρόσθετα συγχαίρει την τροπαιούχο ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σφενδάμης για την κατάκτηση του 34ου κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ                       ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ