Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO UEFA U21

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Στην Κατερίνη 5 Μαρτίου 2014
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO UEFA U21
------------------------------------------------------------------
            Μια ακόμα ποδοσφαιρική διοργάνωση διεθνούς επιπέδου αναθέτει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
            Επιλογή που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης και της αποδοχής που απολαμβάνει η Ε.Π.Σ. Πιερίας από την ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
            Μετά τις προηγούμενες κορυφαίες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το τελευταίο διάστημα στο Νομό μας, η Ε.Π.Σ. Πιερίας θα φιλοξενήσει το διεθνή αγώνα ποδοσφαίρου της προκριματικής φάσης UEFA UNDER 21 μεταξύ των εθνικών ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
            Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στις 5 Μαρτίου 2014 στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.
            Την ανάθεση του σημαντικού για την Εθνική μας αγώνα αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Διοίκηση και οι Συνεργάτες της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι οποίοι άρχισαν ήδη τις προετοιμασίες για την άρτια διεξαγωγή της συνάντησης, έτσι ώστε όλοι και πάλι να εκφρασθούν με το θετικότερο τρόπο για την οργανωτική δυναμική των ανθρώπων της ΕΠΣΠ.
            Με την επιλογή της διεξαγωγής στην Κατερίνη του αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, επιβεβαιώθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ο οποίος μετά την θριαμβευτική νίκη ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1 της 15-11-2013 που διεξήχθη στην πόλη μας, ενθουσιασμένος είχε δηλώσει: «Και την επόμενη συνάντηση της Εθνικής μας αυτή με την Τουρκία θα την φιλοξενήσουμε στην Πιερία γιατί τα συγχαρητήρια όλων προς την Ε.Π.Σ. Πιερίας δεν έχουν τελειωμό.» Και το πέτυχε.
            Εναπομένει και πάλι στη φίλαθλη οικογένεια της Πιερίας να αποδείξει με την πολυπληθή της παρουσία την αγάπη και στήριξη προς το Εθνικό μας συγκρότημα.


Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Της Ε.Π.Σ. Πιερίας