Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: «Η αλήθεια για τις κυβερνητικές εξαγγελίες κατά της ανεργίας»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Με επικοινωνιακή σπουδή, μετά από την επίσκεψη στην δοκιμαζόμενη Κεφαλονιά, ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να εξαγγείλει ένα ακόμα
φιλόδοξο σχέδιο κατά της ανεργίας.
Υπενθυμίζουμε ότι τα περισσότερα προγράμματα ήταν ήδη γνωστά και είχαν κατά καιρούς εξαγγελθεί. Πρόκειται για θέσεις υποαπασχόλησης χωρίς παραγωγικό προσανατολισμό και στόχο.
Επιδιώκουν την διατήρηση της ομηρίας χιλιάδων Ελλήνων που βρέθηκαν στο έλεος του χρεοκοπημένου μεταπολιτευτικού κράτους. Δεν προσφέρονται ούτε για ανάκαμψη ούτε για εκπαίδευση. Τα Ευρωπαϊκά κονδύλια αυτά, επιδιώκουν την συντήρηση στους δείκτες απασχόλησης χωρίς να ενοχληθούν τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρικών σχημάτων που θέλουν την Πατρίδα μας ως αγορά και χώρο πολλαπλής εκμετάλλευσης και όχι αυτοδύναμο ανεξάρτητο κράτος.
 Οι υπαίτιοι της καταστροφής στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και οι εγκάθετοί τους στην Αθήνα, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι οι «υπήκοοι της αποικίας χρέους» δεν είναι πλέον διαχειρίσιμοι  αριθμοί !
Το Εθνικό Μέτωπο αγωνίζεται με συνέπεια για να πειστεί ο λαός μας ως προς τις τεράστιες δυνατότητές του για ευημερία μακριά από την γραφειοκρατική κάστα και τους δανειστές.


Από το Γραφείο Τύπου