Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Εξιχνιάσεις κλοπών σε Λεπτοκαριά καιι Κατερίνη

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής αντικείμενων από οικόπεδο στη Λεπτοκαρυά Πιερίας
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού για κλοπή, ο οποίος στη
συνέχεια πούλησε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων σε επιχείρηση εμπορίας οικοδομικών υλικών
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος του 26χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, περίπτωση κλοπής σε οικόπεδο που έλαβε χώρα κατά το 2013 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 32 ετών για κλοπή. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, ο 32χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Σεπτεμβρίου έως τέλη Οκτωβρίου του έτους 2013 από οικόπεδο στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, αφαίρεσε διάφορα τσιμεντένια αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.320 ευρώ. Στη συνέχεια, ο προαναφερόμενος πούλησε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων στον 26χρονο, ιδιοκτήτη επιχείρησης εμπορίας οικοδομικών υλικών
Σε αστυνομική έρευνα της επιχείρησης του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων απεστάλη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου .


Εξιχνιάστηκε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής σε βάρος 59χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Κατερίνης
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής σε βάρος ενός 59χρονου που έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2011 στην Κατερίνη.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 25, 27 και 29 ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 8.11.2011 στην Κατερίνη, αφού έθραυσαν παρμπρίζ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του 59χρονου, αφαίρεσαν μία τσάντα και ένα σακ βουαγιάζ που περιείχαν χρυσαφικά και κοσμήματα της επιχείρησης του 59χρονου, συνολικής αξίας 350.000 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω απεστάλη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Κατερίνης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης .