Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κυριάκος Κιβρακίδης: «Μπορούμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Για τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, το φετινό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον Πιερικό, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγινιακού, aiginiakos.gr, ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Ο 21χρόνος ποδοσφαιριστής είναι αν μη τι άλλο μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς που αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας και με τις εμφανίσεις του έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ωστόσο διατηρώντας χαμηλά τους τόνους μίλησε για όλους και για όλα.


Για χθεσινό παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, διότι ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ.  Μετά το ματς με τον Γάζωρο,  δουλέψαμε γι'αυτό το παιχνίδι , ξεχάσαμε για λίγο το πρωτάθλημα αφού θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έτσι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Επίσης, αναφέρθηκε και γενικότερα στο πρωτάθλημα:
«Θεωρώ, ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως  δείξαμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν και στόχος μας είναι η τετράδα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα και πολλές νίκες έφυγαν μέσα από τα χέρια μας , ωστόσο τώρα θα κοιτάξουμε τον δεύτερο γύρο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να μην χάνουμε βαθμούς έτσι εύκολα όπως έγινε στο πρώτο μέρος».

Για τον ερχόμενο αγώνα με τον Πιερικό:
«Νομίζω, ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς βέβαια θα δουλέψουμε αυτές τις ημέρες που μας απομένουν μέχρι τη Κυριακή, καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Ως εκ τούτου  θα βάλουμε το εκατό τοις εκατό μας για να πάρουμε το «διπλό».
Τέλος, μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους:
«Στόχος μου είναι να παίξω στη Σούπερ Λίγκ και ελπίζω αυτό να γίνει με την άνοδο του Αιγινιακού . Ευελπιστώ, οι στόχοι που βάλαμε το καλοκαίρι να πραγματοποιηθούν κάτι που σαφώς και ευνοεί και τις προσωπικές μου βλέψεις,  που είναι φυσικά να κάνω ένα βήμα παραπάνω».