Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι μαθηματικοί διαγωνισμοί στην Ημαθία

Ολοκληρώθηκαν οι μαθηματικοί διαγωνισμοί στην Ημαθία...
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο 4ο ΓΕΛ Βέροιας η δεύτερη φάση των πανελλήνιων και ημαθιώτικων μαθητικών διαγωνισμών: 



- ο 74ος πανελλήνιος μαθηματικός διαγωνισμός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της ΕΜΕ, για μαθητές της Β’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου και 

- ο 6ος Ημαθιώτικος μαθηματικός διαγωνισμός «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του τοπικού Παραρτήματος της ΕΜΕ, για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της δεύτερης φάσης των δύο διαγωνισμών, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ συγχαίρει τους μαθητές της Ημαθίας που πήραν μέρος στους δύο διαγωνισμούς καθώς και τους μαθητές της Α’ τάξης Γυμνασίου των νομών Έβρου, Κοζάνης, 
Πέλλας και Φλώρινας οι οποίοι πήραν μέρος στον διαγωνισμό «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ». 
Ακόμη, ευχαριστεί τον δ/ντή του 4ου ΓΕΛ Βέροιας κ. Θεοτοκίδη Πασχάλη για την φιλοξενία των διαγωνισμών στους χώρους του σχολείου, τον υποδ/ντή του 4ου ΓΕΛ Βέροιας κ. Ανδρέα Νικοδημόπουλο, για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθειά του στην διεξαγωγή των δύο διαγωνισμών, την ομάδα των συναδέλφων οι οποίοι επέλεξαν τα θέματα των ημαθιώτικων διαγωνισμών «Υπατία» και «Καραθεοδωρή», τους συναδέλφους μαθηματικούς οι οποίοι συνέδραμαν στη διεξαγωγή των διαγωνισμών επιτηρώντας τους διαγωνιζόμενους, τους συναδέλφους μαθηματικούς: Αδαμίδη Ηλία, Ασβεστόπουλο Ελευθέριο, Καμπουρίδη Ιωάννη, Καρακώστα Αναστασία, Κωνσταντινίδη Αθανάσιο, Μούμουγλου Χρυσούλα, Μπίκο Μιχάλη, Μπουνόβα Σαλώμη, Νικολαΐδου Χρύσα και Σαραφοπούλου Χαρίκλεια, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς μαθήματα 
προετοιμασίας στους μαθητές για τη δεύτερη φάση των διαγωνισμών. 

 Οι επιτυχόντες στον διαγωνισμό «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» θα διαγωνιστούν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στην Αθήνα, στον διαγωνισμό «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ». Ελπίζουμε πως η Ημαθία θα εκπροσωπηθεί επάξια και σ’ αυτό τον διαγωνισμό. 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή 

         Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας 

          Μιόγλου Στυλιανός          Παντζαρτζίδης Αναστάσιος


http://www.inveria.gr/