Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι ο Αιγινιακός από τον Πανιώνιο για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος...

Πάλεψε αλλά δε τα κατάφερε να ολοκληρώσει το θαύμα...
Την πολύ καλή του πορεία στο κύπελλο ολοκλήρωσε ο Αιγινιακός που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου και ηττήθηκε με 3-0. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να


υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Ο Γιάννου στο 17' πέτυχε το 1-0 και στη συνέχεια ο Λάσνικ στο 42' διπλασίασε τα τέρματα για τον Πανιώνιο. Βέβαια αυτό το προβάδισμα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αλλάξει με τον Αιγινιακό να προσπαθεί να βρει τρόπους να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο στο 85' οι ελπίδες τελείωσαν όταν ο Κούρντι πέτυχε το 3-0. Τέλος, μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής έδειξε κίτρινες κάρτες σε Αραβίδη και Κιβρακίδη με τον δεύτερο να αντικρίζει και την κόκκινη, αφού ήταν η δεύτερη κίτρινη.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος(73' Ζαχαράκης), Μητρόπουλος, Λάσνικ(46'Παντίδος), Κολοβός(81'Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλος, Κυβρακίδης, Γιατζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος(74'Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου(55'Κουτσοσπύρος), Μίτροφ(83'Κυνηγόπουλος), Πέντα, Γκέσιος.