Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Σπουδαία νίκη για τον Αιγινιακό, 1-5 τον Πιερικό

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ Αιγινιακό
Μια εκπληκτική νίκη πέτυχε ο Αιγινιακός που επικράτησε εκτός έδρας με το ευρύ 1-5 κόντρα στον Πιερικό, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Παπαδόπουλο στο 9' κόντρα στη ροή του
παιχνιδιού, κατάφερε να αντιδράσει με τον Γιάννη Γκέσιο που ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά από εκπληκτική ασίστ του Μαρσέλο Πέντα.
Βέβαια, νωρίτερα στο 25' ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Φαμπίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  Στην επανάληψη το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου δεν προανήγγειλε το τι έμελλε να συμβεί, με την ομάδα μας να πετυχαίνει καρέ από γκολ. Συγκεκριμένα, στο 65' ο Γκέσιος κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου και σημειώνει την ανατροπή.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Χρήστος Κουτσοσπύρος μετά από κάθετη πάσα του Κώστα Χατζή, με πλασέ γράφει το 1-3. Στο 78' μετά από ακόμα μία κάθετη του Κ.Χατζή ο Κυριάκος Κιβρακίδης περνώντας τον τερματοφύλακα έκανε το 1-4, ενώ έπειτα από δύο λεπτά ο Χ.Κουτσοσπύρος πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 1-5 με κεφαλιά εντός περιοχής.
Πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά παίκτες.


Συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Παπατόλιος, Μανίκας (75' Μιχαηλίδης), Μπρίτο, Ίτσιος (67' Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος (61' Τσιρλίδης), Καρτσαμπάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Χατζής, Πέντα (80'Δήμου), Φαμπίνιο, Μιτρόφ (39'Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου (67' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος.