Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Έλληνας φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ φώναξε στον Παπανδρέου "Ρε καραγκιόζη" (Vid)

Νέα φραστική επίθεση από φοιτητές δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μάντσεστερ, με θέμα "η κρίση στην Ευρωζώνη και ο ρόλος των προοδευτικών πολιτικών για την επίλυσή της".
Στην ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε για την πορεία που έχει πάρει η
Ευρωζώνη αφήνοντας αιχμές κατά των Ευρωπαίων ηγετών.
"Η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα της Ευρωζώνης", είπε μεταξύ άλλων.

Έλληνας φοιτητής σε Παπανδρέου: "Ρε καραγκιόζη" από CDemo83

Για μια ακόμη φορά ο πρώην πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της αποφάσεώς του για δημοψήφισμα, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί είχε εξοργιστεί τότε μαζί του.
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης της Κύπρου, δηλαδή το κούρεμα στις καταθέσεις, υπονόμευσε ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη στο χρηματοπιστωτικό τομέα.
Όταν όμως ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει λόγο για τα CDS ένας φοιτητής από το ακροατήριο έχασε την υπομονή του και άρχισε να φωνάζει αποκαλώντας τον "Ρε καραγκιόζη".
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το φόρουμ "Manchester Jean Monnet Centre of Excellence (JMCE)" του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ.
Η είδηση της άφιξης του Γ. Παπανδρέου είχε ανακοινωθεί πριν μια εβδομάδα:
"The Eurozone crisis and the role of progressive politics in resolving it will be discussed by the former Greek Prime Minister and President of the Socialist International, George Papandreou.
Wednesday, 11 December 2013 5-6.30pm
Lecture Theatre 1, Crawford House, The University of Manchester [VENUE CHANGE for increased capacity due to high demand]
George Papandreou
Prof Dimitris Papadimitriou Dimitris.Papadimitriou@manchester.ac.uk"


http://news247.gr/