Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Περι εγκαινίων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ανεπιθύμητη στην Κατερίνη η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
Χωρίς ίχνος ντροπής η εγκληματική οργάνωση της ΧΑ καλεί τους
πολίτες της Πιερίας στα εγκαίνια των γραφείων της στον νομό μας. Την ίδια στιγμή που όλο και πιο συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για την δράση των μελών και στελεχών της, κεντρικός ομιλητής στην καρναβαλική (;) φιέστα των εγκαινίων, θα είναι ο υπόδικος Κασιδιάρης.
Η χαρτογράφηση στεκιών, η παρακολούθηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η μύηση των μελών κατα τα ναζιστικά πρότυπα,οι φωτογραφίες απο εκτελέσεις που έκαναν οι Ναζί, οι πλαστές τατυτότητες και άλλο υλικό συνηγορούν στο οτι αυτή η οργάνωση μόνο σαν εγκληματική μπορεί να χαρακτηρισθεί και καμία σχέση δεν έχει με την πολιτική. Δεν ξεχνάμε οτι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό,στον Τρίλοφο και στο Ελατοχώρι, ο λαός της Πιερίας έζησε την βαρβαρότητα των Ναζί και δεν θα επιτρέψει στους ομοιδεάτες τους, με όποιο προσωπείο και αν εμφανίζονται, να μας γυρίσουν πίσω σε εποχές που έχουν αμαυρώσει την ιστορία της ανθρωπότητας.
Καλούμε κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη να κλείσει μια και καλή την πόρτα στους νεοναζί εγκληματίες και στην Κατερίνη και παντού 

Γραφείο Τύπου Σύριζα Ν.Πιεριας