Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τι ανάρτησε στο facebook ο συλληφθείς για εκβιασμό πρόεδρος του «Αγλ. Κυριακού» λίγη ώρα πριν του περάσουν χειροπέδες!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... notioanatolika.gr
Προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής πήρε από τον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί «μίζας».
Ο Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη από το τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης
Ασφάλειας Αττικής με προσημειωμένο ποσό των 25.000 ευρώ, το οποίο ζητούσε από διαφημιστική εταιρεία, ανέφερε, κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια ότι πήρε τα λεφτά για «δωρεά», ενώ απάντησε καταφατικά στο εάν πρόκειται για σκευωρία.
Στον ίδιο απαγγέλθηκαν κατηγόριες για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.
Φαίνεται πάντως ότι και ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη μιας υπόθεσης η οποία φαινόταν... ρουτίνας.
Μάλιστα λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή του ο Τομπούλογλου ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook κείμενο με τίτλο «Χριστούγεννα της ψυχής».
Στο κείμενο αυτό ο συγγραφέας του αναρωτιέται μήπως ξαναήρθε η ώρα των ανθρώπινων σχέσεων και να ξανακουμπήσει το ένα μέλος της οικογένειας πάνω στο άλλο.
Ειρωνεία άραγε ότι κάνει λόγο για το χρήμα; «Μήπως βρεθεί χρόνος για να ασχοληθούμε ουσιαστικά με τα προβλήματα των γονέων και των παιδιών μας; Τώρα που δεν μπορούμε να κάνουμε όσα κάναμε με το χρήμα; Και μήπως ανακαλύψουμε επιτέλους πως τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή δεν μπορούν να αγοραστούν;»!
Λίγη ώρα αργότερα δεχόταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας!