Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις εορτές των Χριστουγέννων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων που πλησιάζουν αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ από καρδιάς στους Έλληνες και στους Πιεριείς Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία, αρμονία, ευημερία, κουράγιο για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες  και πίστη για να
ανατείλουν μέρες αναγέννησης για τη χώρα μας. Οι γιορτές που έρχονται μας δίνουν  τη δυνατότητα να γαληνέψουμε, να προσφέρουμε αλλά και να λάβουμε αγάπη και να διαδώσουμε το μήνυμα των ημερών για ελπίδα, χαρά και αισιοδοξία.

Η θετική σκέψη ας πλημμυρίσει τις καρδιές μας,  παραμερίζοντας  για λίγο τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον καθέναν  από εμάς. Δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι  συνάνθρωποί μας, που  έχουν ανάγκη τόσο από το ενδιαφέρον μας όσο και από τη στήριξή μας. Οι  Άγιες ημέρες που έρχονται είναι  ικανές  να αναζωογονήσουν  την ελπίδα μέσα τους  και έχουν τη δύναμη να απαλύνουν όσο είναι εφικτό τον πόνο τους και εμείς από την πλευρά μας με όποιο τρόπο και από όποια θέση κατέχει  ο καθένας, μπορούμε να συμπαρασταθούμε με ζεστασιά και ανθρωπιά  και να βοηθήσουμε συμπολίτες μας που χρήζουν ενίσχυσης και αλληλεγγύης.

Αρκετοί είναι επίσης  οι  άνθρωποι που έχουν χάσει ακόμη και την ελπίδα τους και έχουν πάψει να ονειρεύονται. Το μεγαλύτερο δώρο για αυτούς είναι να αποκτήσουν πάλι δύναμη, κουράγιο, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία μέσα από δικές μας παρεμβάσεις, που θα δώσουν λύση στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, ευκαιρίες και γερές βάσεις για  να σχεδιάσουν από την αρχή τη ζωή τους.

Το   Αστέρι της Βηθλεέμ  ας είναι ο ΄΄φάρος΄΄ μας για να βρούμε διεξόδους,  για να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας και για να κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Εύχομαι η  Γέννηση του Θεανθρώπου να γίνει προάγγελος για μια νέα εποχή προκοπής, δημιουργικότητας και προόδου.


Καλά Χριστούγεννα!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου