Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από Κατερινιώτη ψαρά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια!
Σήμερα(χθες) το απόγευμα, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013,  ο συμπολίτης μας Λαζόπουλος Θωμάς,
επαγγελματίας αλιέας από την Παραλία Κατερίνης, έπιασε με γρι-γρι μεγάλη ποσότητα ψαριών (λαυράκια) και αποφάσισε να δωρίσει από αυτά, 500 (πεντακόσια) κιλά στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.
Τα ψάρια είναι ανοιχτής  θαλάσσης, ολόφρεσκα, 3 έως 4 ψάρια ανά κιλό, συσκευασμένα σε παγοθήκες και θα παραδοθούν  στην ομάδα μας, αύριο Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 13:00 στον Καπνικό Σταθμό για να διατεθούν στις 120 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.
Πρέπει λοιπόν, αύριο, πρωί-πρωί, να ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά τις 120 οικογένειες για να παραλάβουν τα ψάρια τους (4 κιλά για κάθε οικογένεια) στις 13:00 το μεσημέρι από τον Καπνικό Σταθμό, στην οδό Φλέμινγκ, δίπλα στα δικαστήρια Κατερίνης. Για το σκοπό αυτό θα χρειαστούν 8 άτομα τα οποία θα πρέπει να κάνουν από 15 τηλεφωνήματα, έτσι ώστε μέσα σε μία ώρα να ενημερωθούν όλες οι οικογένειες.
Σας παρακαλούμε, όσες και όσοι έχετε χρόνο, να προσέλθετε στις 09:00 το πρωί στον Καπνικό Σταθμό για να μας βοηθήσετε. Την ίδια ώρα τρέχει παράλληλα η δράση «Λίγο γάλα για πολλά παιδιά» στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης, πράγμα που δυσχεραίνει τη θέση της ομάδας, διότι η προγραμματισμένη δράση έχει ήδη απορροφήσει μεγάλο αριθμό εθελοντριών και εθελοντών.
Ευχαριστούμε θερμά την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της ομάδας, να πλυθεί ο χώρος της διανομής από υδροφόρα του Δήμου και να απομακρυνθούν οι συσκευασίες φελιζόλ.
-- Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Ακολουθείστε μας στο Twitter
Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube