Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Στα δέκα καλύτερα της Ευρώπης το γκολ του Πλάτωνα Καρακατσάνη: «Σωστή δουλειά και εξαιρετικό κλίμα»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Για την ανοδική πορεία του Αιγινιακού, καθώς και για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, aiginiakos.gr, ο Πλάτων Καρακατσάνης. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε επίσης και στο υπέροχο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο, το οποίο συμπεριλήφθηκε στα δέκα καλύτερα της Ευρώπης για την περασμένη εβδομάδα. Αναλυτικά είπε:


Σχετικά με τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας:
«Θεωρώ ότι η βάση για τις καλές εμφανίσεις είναι ότι γίνεται πολύ σωστή δουλειά, από την αρχή της εβδομάδας και για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επίσης, πλέον όλα τα παιδιά έχουν δέσει μεταξύ τους ανάλογα και με τις θέσεις τις οποίες αγωνίζονται, ενώ το κλίμα είναι εξαιρετικά καλό, που σαφώς και ανεβάζει και τον ψυχολογικό παράγοντα στην ομάδα».

Για το γκολ με την Ζάκυνθο που συμπεριλήφθηκε στα 10 καλύτερα της Ευρώπης:
«Ήταν κάτι που μου συνέβη πρώτα φορά στη καριέρα μου. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο σε όσα παιχνίδια έχω αγωνιστεί μέχρι τώρα. Όμως σίγουρα δεν ήταν κάτι τυχαίο που απλά προέκυψε έτσι, το ήθελα και τελικά το πιο σημαντικό είναι πέτυχα ένα γκολ που βοήθησε την ομάδα μου».  

Για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Καβάλα:
«Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα ξεχωρίζουμε. Βέβαια, με δεδομένο ότι έρχονται οι γιορτές και θα υπάρξει ανάπαυλα στο πρωτάθλημα, πρέπει να πάρουμε αυτό το ματς, χωρίς όμως να υποτιμούμε τον αντίπαλο. Αν όλα πάνε καλά θα καταφέρουμε να κερδίσουμε βαθμούς και ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία».