Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δυναμική και μεγάλη η νέα συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Ζαφείρη Δημήτρη στην Σφενδάμη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Απόστολο Λάγιο
Επιτυχής για μια ακόμη φορά η νέα συγκέντρωση του κ.Ζαφείρη στην Σφενδάμη.
Η αίθουσα γέμισε από κόσμο που παρακολούθησαν την προεκλογική του
ομιλία στην οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμά του.
Τα Κυριότερα σημεία της ομιλίας του ήταν ότι όλοι γνωρίζουμε ότι η επόμενη πενταετία είναι η πιο κρίσιμη για τη χώρα μας και συνεπώς για το δήμο μας, καθώς όλοι μας βιώνουμε καθημερινά την κρίση διπλά τόσο λόγω της μείωσης των εισοδημάτων αλλά και λόγω του κλίματος από την διοικητική ανεπάρκεια στο δήμο.Τώρα λοιπόν είναι ώρα συναγερμού και ανάληψης ευθυνών .Γι΄αυτό και τώρα σας ανακοινώνω, κοιτώντας σας πάντοτε στα μάτια ,την υποψηφιότητα μου ως δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού.

Τη δύσκολη περίοδο που περνάμε κυρίαρχη παράμετρος της λειτουργίας μας θα είναι η ανθρωπιστική μας δράση. Ενεργοποιώντας τον εθελοντισμό και τη χορηγία δεσμευόμαστε ότι κανένας δημότης δεν θα μείνει χωρίς τα αυτονόητα για τη διαβίωσή του.
 Σας διαβεβαιώ,δεν λέμε τίποτα χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Η πορεία μου στη ζωή και στα κοινά έχει δείξει πως υλοποιώ πάντα τα όσα λέω.
Η σφυρηλάτηση του προγράμματος μας θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές μέσα από διαδικασίες ανοιχτής διαβούλευσης σε συναντήσεις σε κάθε χωριό του Δήμου.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για τις ημερομηνίες που αφορούν την κάθε περιοχή.
Μη λείψετε. 
Ο τόπος έχει ανάγκη τις προτάσεις σας.

Αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι,
το σχέδιό μας είναι μεγάλο και για να πετύχει είναι ανάγκη από σήμερα, από τώρα να βγούμε στα χωριά να πλησιάσουμε τους συμπολίτες μας και να τους ενημερώσουμε..
Να τους αποδείξουμε ότι δεν ανήκουμε σε κόμματα. Μας ενδιαφέρει μόνο η τοπική ανάπτυξη.
Να τους πείσουμε πως ό,τι κάνουμε το κάνουμε από διάθεση προσφοράς και μόνο.
Γιατί η ψήφος δεν χαρίζεται ούτε εξαγοράζεται, κερδίζεται μόνο όταν πείσεις τον άλλο με θέσεις, πρόγραμμα, αρχές ,ικανότητες, γνώσεις και πείρα και σας διαβεβαιώνω τα έχουμε.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε. 
Υπάρχει ένας στόχος-η συνολική αναβάθμιση του Δήμου μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ