Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ο μαγικός κόσμος των ορυκτών του ΑΙΓΑΙΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΟΗΣΙΣ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Εκδήλωση - Εργαστήριο στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ - η γέννηση ενός Αρχιπελάγους» 
 
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18.00 

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, ο Τομέας Ορυκτολογίας, Πετρολογίας και Κοιτασματολογίας του Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και το ΝΟΗΣΙΣ σας προσκαλούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στην εκδήλωση με θέμα «Ο μαγικός κόσμος των ορυκτών του Αιγαίου».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των γεωλογικών υλικών που έχει προσφέρει η περιοχή του Αιγαίου στους κατοίκους του και που δημιουργήθηκαν μέσα από πολύπλοκες γεωλογικές διεργασίες κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών. Παράλληλα, η εκδήλωση επιδιώκει να συστήσει στο ευρύ κοινό και κυρίως στους νεαρούς επισκέπτες, τον υπέροχο κόσμο των ορυκτών και πετρωμάτων, των υλικών που συνθέτουν τη γη και μας μαγεύουν με την ανεξάντλητη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Οργάνωση


Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Τρίτη-Παρασκευή 9:30-14:30
Σάββατο 13:30-20:30
Κυριακή 11:30-18:30
Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΑ
 
Τις καθημερινές πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία και ομάδες επισκεπτών.
Κρατήσεις για ομάδες & σχολεία: τηλέφωνο 2310 483 000 (εσ. 2), Δευτέρα-Παρασκευή, 8:30-13:30.

Τα Σαββατοκύριακα πραγματοποιούνται:
- Ξεναγήσεις για το κοινό, για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.
- Για παιδιά άνω των 5 ετών ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, με τίτλο «Σαββατοκύριακα στο Αιγαίο», για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
         

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΟΗΣΙΣ