Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αιγινιακό - Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση οι νέοι

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έδωσε το παρόν η ομάδα Νέων της Π.Α.Ε. Αιγινιακός λίγο πριν την διακοπή για τις γιορτές. Συγκεκριμένα, σύσσωμο το προπονητικό τιμ, η διοίκηση και οι παίκτες
παρευρέθησαν στην γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Πύδνας -Κολινδρού που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, όπου λαμβάνουν χώρα όλες οι εκδηλώσεις στην έδρα του Δήμου.
Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί η μεγάλη ομάδα, όπου μοίρασε δώρα, κι έτσι τώρα ακόλουθησαν οι νεαροί παίκτες της Π.Α.Ε. που ξεναγήθηκαν στον χώρο παρουσία της Αντιδημάρχου Αθλητισμού του δήμου, κ.Ξανθούλας Βασιλειάδου, που έκανε τις απαραίτητες ευχές και ευχαρίστησε την ομάδα για την παρουσία της.



Επιστροφή στις προπονήσεις 

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες της Π.Α.Ε. Αιγινιακός, μετά το 4ήμερο ρεπό λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις προσαρμογών με και χωρίς μπάλα, ενώ για αύριο έχει οριστεί φιλική αναμέτρηση στις 12μ.μ. στο Νέο Αγιονέρι με τον τοπικό Εθνικό, ομάδα που αγωνίζεται στη Γ'Εθνική κατηγορία.